НОВИНИ

Хилда Казасян: Удовлетворението прави човека щастлив

Преди старта на турнето си, в студиото на „Панорама“ известната джаз музикантка Хилда Казасян сподели, че удовлетворението прави човек щастлив, а не работата, но с работа положението в обществото може да се поправи, а не с говорене.

bnt avatar logo
от БНТ
21:47, 20.04.2018
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Огромният проблем е размиването на ценности, сподели в студиото на „Панорама“ джаз музикантката Хилда Казасян. Простила съм за всичко и застанах пред себе си и казах “Аз съм истински щастлива, когато съм с тези изумителни музиканти, да съм с това, което истински ме вълнува“, допълни тя. Според нея, когато човек не изневерява на себе си, може да „напълни залите“.

Хилда Казасян: Това не е стилът джаз. Това е вкусът към живота, еднакво светоусещане.

Когато си верен към хората, и те отговарят със същото, допълни Хилда Казасян.

Никога не съм говорила срещу който и да е стил музика, гневяла съм се единствено срещу липсата на алтернатива, изтъкна Казасян. Истински ме притеснява ваденето на скелети от гардеробите от време, заради което всичко страда в момента, допълни тя. Според нея в обществото в момента има липса на авторитети и липса на доверие.

Хилда Казасян: Всеки, който е останал тук, да престане да се вайка; да работи здраво, сериозно, денонощно, да си оправим дворчетата, защото не можем непрекъснато да говорим как всичко не е наред. И да променим нещо, но с труда си, а не с приказки.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Силви Вартан пред „Панорама“: Днес децата не живеят детството, което аз имах
Силви Вартан пред „Панорама“: Днес децата не живеят детството, което аз имах
На 28 г. почина един от най-известните диджеи в света - Авичи
На 28 г. почина един от най-известните диджеи в света - Авичи