НОВИНИ

Мустафа Карадайъ: ДПС има ясна визия за развитието на България

Движението за права и свободи има ясна визия за развитието на България, докато останалите партии залагат на популизма. Това заяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ. Той присъства на възпоменателен митинг в гоцеделчевското село Корница, където беше почетена паметта на загиналите при Възродителния процес преди 46 години в района.

bnt avatar logo
от Ирина Николова
18:34, 31.03.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Според Мустафа Карадайъ ГЕРБ и БСП прилагат двоен стандарт и залитат в полето на национализма, а Движението за права и свободи работи за защита на демокрацията и евроатлантическата ориентация на България. Лидерът на ДПС, заяви, че предстоящите избори за Европейски парламент ще окажат влияние и върху местния вот. По думите му партията има ясна визия за промяна живота на хората.

Мустафа Карадайъ, председател на ДПС: Включване на свободни и активни граждани във за взимане и формирането на политически решения и в контрола на тяхната реализация. Само че, за да се постигне това, властта трябва да зависи от нас, а в демокрацията това се случва и минава през избори.

В Корница и Брезница беше почетена паметта на петима души, които загиват през 1973 г. при опитите на властта да потуши недоволството на местните жители от Възродителния процес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Айфеловата кула стана на 130 години
Айфеловата кула стана на 130 години
Хамилтън спечели първа победа за сезона
Хамилтън спечели първа победа за сезона