НОВИНИ

Мъж размаха пистолет към други шофьори, направили му забележка

Пореден случай на агресия на пътя. Мъж размаха пистолет заради забележка за опасно шофиране. Това се вижда на кадри, разпространени в социалните мрежи. Случката е от вчера, а мястото - "Цариградско шосе" в София. Авторът на клипа твърди, че мъжът се представил като полицай. От МВР съобщиха, че са започнали проверка по случая.

bnt avatar logo
от Альоша Шаламанов
11:30, 18.09.2017
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

Димитър Бояджиев разказва във Фейсбук, че малко преди пет следобед в неделя на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман, автомобил тръгнал да изпреварва отдясно колата зад него. Бояджиев предположил, че шофьорът ще изпревари и него и останал в лявата лента.

Димитър Бояджиев: В момента, в който се изравнява с мен започва да навлиза нарочно в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента

В София светофара на "Цариградско шосе" и Горубляне спира колоната от автомобили и Бояджиев и друг водач решили да попитат шофьора защо застрашава живота на семействата им и другите участници в движението.

Димитър Бояджиев: В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към 8-мо районно.

От пресцентъра на МВР потвърдиха, че такъв сигнал е подаден и са започнали проверка. Уточниха, че са предложили съдействие на водача, но той отказал, защото вече не бил на мястото. Заявил обаче, че днес ще подаде жалба за случая.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 1600 първокурсници прекрачиха прага на Русенския университет днес
Над 1600 първокурсници прекрачиха прага на Русенския университет днес
Опасно пресичане: бул. Дондуков без маркировка и пешеходна пътека
Опасно пресичане: бул. "Дондуков" без маркировка и пешеходна пътека