НОВИНИ

Теодора Духовникова откри любовта в кофа за боклук

Днес започнаха снимките на най-новия български филм "Дъвка за балончета". Той е за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето. Някъде там нашият екип срещна актрисата Теодора Духовникова в кофа за боклук... в търсене на любовта.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков оператор: Миглена Гайдарова
20:24, 15.10.2016
Чете се за: 00:35 мин.
Още

В живота се срещат на снимачната площадка, преди 10 години. Играят влюбени. Сега отново имат тази задача, но според сюжета трябва да "изровят" любовта. Срещата им е закъсняла 25 години. Неочаквана, но необходима и на двамата.

Теодора Маркова, сценарист: Искахме първата среща на двамата герои, след 25 години да бъде много необичайна и така изскочи това решение.
Иван Юруков, актьор: Неведоми са пътищата на любовта, тя не пита, тя връхлита. Независимо дали е в кофата за боклук...
Теодора Духовника, актриса: Мисля, че първата любов, или тази която е останала не съвсем изживяна си остава завинаги някаква светлинка.
Георги Иванов, сценарист: От друга страна ти никога не можеш да изхвърлиш любовта, дори не можеш да я забравиш. Тя рано или късно те намира.

"Дъвка за балончета" е филм-среща с несподелената любов и неясното бъдеще. Разказ за вкусът на дъвката, който трябва да се запомни. Но вечният спор да я задържим ли когато не е сладка - остава на преден план. Асоциация за безгрижие, което се променя, свършва или никога не си отива, стига да му позволим да остане.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хеопсовата пирамида вероятно съдържа две неизвестни камери
Хеопсовата пирамида вероятно съдържа две неизвестни камери
Ръст в търсенето на натурални и био вина
Ръст в търсенето на натурални и био вина