НОВИНИ

Нисар Шайкх: Йогата има решение за всеки проблем

Борбата с тревожността, стреса и депресията е в центъра на вниманието на хората по цял свят. Един от алтернативните начини за преодоляване на тези проблеми е йога терапията. Всеки ден у нас се отварят йога центрове.

bnt avatar logo
от Даниела Кънева
09:41, 08.04.2017
Чете се за: 00:27 мин.
Още

И неслучайно Българската йога федерация, в усилието си да издигне нивото на учителите по йога у нас, покани за пореден път един от изтъкнатите индийски аюрведа лекари и йога терапевти д-р Нисар Шайкх. Той е от град Пуне в Централна Индия. Д-р Шайкх отправи послание, че всички болести се дължат на отклонението на ума от пътя си, а йога има какво да предложи, за да го върне на правилното му място.

Д-р Нисар Шайкх - аюрведа лекар и йога терапевт: "Аз лично вярвам, че тя има решение за всеки проблем. Дори за хора, които са в голям стрес... Има обаче пациенти, за които определени практики не са подходящи и те трябва да бъдат посъветвани да не ги правят и също да им се дадат тези, които ще помогнат в техния индивидуален случай. Йога помага за здравето, а здравето е един от най-големите съвременни проблеми. Така че включете йога в своя живот".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мият улиците в село Логодаж за Великден
Мият улиците в село Логодаж за Великден
Баба Меца потегли към Кюстендил
"Баба Меца" потегли към Кюстендил