НОВИНИ

Няма повишение на цените за чадър и шезлонг на плажа във Варна

Цените на шезлонгите и чадърите по варненските плажове няма да поскъпват това лято. И тази година те са като миналата - между два и 20 лева. За гостите на най-големите хотели край Варна плажните принадлежности са безплатни и са част от ол инклузив пакета.

bnt avatar logo
от Петя Иванова
12:31, 21.06.2018
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Най-ниски са цените на плаж „Кабакум - Север" край Варна, където за шезлонг и чадър се плаща по 2 лева. На съседните „Кабакум - Централен" и „Русалка", цените са по 2-3 лева по-високи.

Цените мога да твърдя, че на този плаж са най-разумни тук на варненското Черноморие. В рамките на десетина лева е разумно.
Особено сме доволни. Това е причината да бъдем тука, защото са на доста добри цени, съответно по джоба ни.

Най-високи и тази година остават цените на плаж "Светите Константин и Елена - Север", където чадърът струва 20 лева, а шезлонгът - 10. В съседният до него плаж те се предлагат на три пъти по-ниска цена. Цената на сянката на градските плажове остава непроменена тази година - чадър и шезлонг струват по 5 лева. За някои туристи цената е висока и те предпочитат свободната зона.

Ако е за един чадър, си е много, но ако е комплектът толкова с шезлонга, не е толкова зле... Само за чадър е много!

По 10 лева за плажни принадлежности плащат летовниците на плажа в курорта "Златни пясъци". Стриктно се спазват изискванията каква част от плажната ивица да бъде платена, защото проверки се извършват всяка седмица, казват спасителите на плажовете край Варна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доналд Тръмп може да се срещне с Владимир Путин през юли
Доналд Тръмп може да се срещне с Владимир Путин през юли
Дунав мост навършва 64 години днес
Дунав мост навършва 64 години днес