НОВИНИ

Огнян Герджиков: Гласувах за нещо по-добро

Гласувах за нещо по-добро. Дано наистина нещата да вървят по-добре. Това каза служебният премиер Огнян Герджиков след като упражни правото си на глас.

bnt avatar logo
от БНТ
10:30, 26.03.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Огнян Герджиков - служебен министър-председател: "Има много хора които са черногледи, които смятат, че нищо не става, непрекъснато решават, че ние сме от зле по-зле. Нека да си припомним 20 години по-рано как изглеждаше България, колко бяха заплатите, как се живееше и сега да погледнат как е и ще видят, че разликата е огромна. Нека не бъдем толкова черногледи. В крайна сметка се провеждат едни нормални избори, ще изберем този, който намерим за най-подходящия да ни управлява. Надявам се по-добре от предходните управления.

Почти съм убеден, че ще имаме, трябва да имаме правителство, защото за никого не е добре да нямаме, така че моята надежда е след около месец ние да имаме едно редовно правителство.

- И все пак ще спазите ли Конституцията, ако няма правителство в рамките до 3 месеца, както предвижда основния закон да има нови парламентарни избори или ще се търсят форми на отлагане за есента?

- Не, трябва да се спазват строго законите, не трябва да се правят свободни упражнения, така че строго се придържаме към Конституцията и законите.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нарастват опашките пред секциите в Турция
Нарастват опашките пред секциите в Турция
Първи сигнали за изборни нарушения постъпиха в ЦИК
Първи сигнали за изборни нарушения постъпиха в ЦИК