НОВИНИ

​Отговорът на управляващите за искания от БСП вот на недоверие към кабинета

Отговорът на управляващите - на съвместен брифинг от ГЕРБ и Обединените патриоти обявиха, че не виждат конкретни аргументи за вот на недоверие.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев
19:39, 12.06.2018
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че от БСП нямат никакво морално право да се изказват по тема сигурност.

Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Когато беше първия управленски мандат на премиера Борисов колко бяха отвличанията, колко бяха убийствата и какви бяха нивата на контрабанда, които се осъществяваха под вещото ръководство на тогавашното управление на БСП. И когато тази тема не стои на дневен ред, аз съм убеден, че усилията, които се полагат от българското правителство и подкрепата, която получава от парламентарното мнозинство, тя ще продължи и занапред, защото знаем, че БСП не могат да бъдат алтернатива с Радев за сегашното управление.

Волен Сидеров - председател на ПГ "Обединени патриоти": Прочетох за брифинга на БСП. Аз там не видях конкретни аргументи за вот на недоверие. По отношение на сигурността, мога да говоря за годината, през която ние участваме като част от правителството, бяха направени доста сериозни стъпки за осигуряване на България, на българското население, на държавата ни.

Според Сидеров, БСП дори са се забавили с вота на недоверие.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валентин Радев: Набелязани са конкретни мерки за сигурността в Ботевград
Валентин Радев: Набелязани са конкретни мерки за сигурността в Ботевград
БСП подготвя вот на недоверие към кабинета на тема Сигурност
БСП подготвя вот на недоверие към кабинета на тема "Сигурност"