НОВИНИ

Песента и клипът за "Евровизия" са готови

Песента и клипът на Виктория за "Евровизия" вече са готови. Феновете на бляскавото музикално състезание трябва да имат още съвсем малко търпение, преди да ги видят и чуят.

Милена Кирова
от Милена Кирова
20:10, 21.02.2020
Чете се за: 00:52 мин.
У нас
Виктория Георгиева, български представител на "Евровизия" 2020: Видеото показва много емоция и може би, не знам дали е точната дума, но може би моят вътрешен свят, който искам хората да видят.
Геновева Христова, мениджър и продуцент в "Лигна груп": Преди всичко искаме да покажем една приказка с хепи енд, разбира се. Въпреки че в тази приказка ще имаме доста турболенции. Ще имаме доста от проблемите на съвремието

Тъжен си. В главата ти се блъскат мисли. Търсиш решение, изход. Намираш го.

Виктория Георгиева, български представител на Евровизия 2020: И понякога хората имат нужда така да ги потупаш по рамото и да им кажеш ,,всичко ще е наред, ще мине ти това".


Един клип в един кадър -той улавя емоции, нейните - силните. А зрителят съпреживява.

Виктория Караколева, режисьор на клипа на Виктория Георгиева: Клипът показва нейния вътрешен свят - едно условно пространство, в което ние просто слагаме природни и

Като в танц - Виктория води камерата, с движения, жестове, дори с поглед.

Росен Савков, оператор на клипа на Виктория Георгиева: Това е изключително сложна хореография на камерата, изключително сложна хореография на целия екип.
Елена Коларова - хореограф на песента на Виктория за "Евровизия": На Вики й давам съвети на това най-вече да бъде себе си. Гледам винаги движението да идва естествено от нея.


Любо Йончев, изпълнителен продуцент на клипа на Виктория за "Евровизия": Това е клип, който рядко можем да видим на екраните в България.

Но на екрана на БНТ ще излезе официално на 7 март - точно в 10 часа в ефира ,,Денят започва с Георги Любенов".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима руснаци с издадени Европейски заповеди за арест заради случая Гебрев
Трима руснаци с издадени Европейски заповеди за арест заради случая "Гебрев"
Борисов и Домбровскис пред БНТ: България може да влезе в чакалнята през юли
Борисов и Домбровскис пред БНТ: България може да влезе в чакалнята през юли