Пияна и дрогирана шофьорка удари 10 автомобила в Пловдив

Жена беше арестувана за 24 часа в Пловдив след като се блъсна в паркирани коли и успя да нанесе щети на 10 от тях. Катастрофата е предизвикана от 21-годишна, която е била пияна и дрогирана докато е шофирала установява по - късно полицията.

от Златин Бояджиев
16:50, 15.04.2018
7674
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Проверката за алкохол на жената е установила над 1,3 промила, а драг чекът - употреба на марихуана. Сигналът за произшествието е подаден след като живеещи в комплекс „Оазис 4“ в Пловдив били събудени веднъж от скандал, а малко по-късно от оглушителен трясък. Джипът управляван от жената успял да спре едва след като 10 от колите били потрошени.

Живеещите в комплекса съобщиха, че и преди на улицата е имало катастрофи, но тази е най-тежката до момента. :

Димитър Далчев: Наистина две коли трудно се разминават и е имало моменти, в които дребни щети някой, като минава, се закачат. Трудно минават две коли, обаче в случая тука не това причината. Причината е един джип, който е вървял като влака, който по релсите би трябвало да мине.

Истински късмет са имали живеещите в квартала, защото инцидентът е станал в 6 сутринта в почивен ден и на улицата е нямало хора, които да пострадат.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
7 от пострадалите в катастрофата с микробус на Тракия остават в болница
7 от пострадалите в катастрофата с микробус на "Тракия" остават в болница
Състезателен автомобил е блъснал шестима души от публиката на рали в Шумен
Състезателен автомобил е блъснал шестима души от публиката на рали в Шумен