НОВИНИ

Пожар горя в жилищна сграда на столичния булевард "Мадрид" (СНИМКИ / ВИДЕО)

Пожар горя на столичния булевард "Мадрид". Жертви няма. Мъж е обгазен, а 6-месечно бебе е в токсикологията на "Пирогов". 5-6 души са откарани за преглед от екипите на Спешна помощ. Пострадалите са без изгаряния и опасност за живота.

Айше Сали
от Айше Сали
20:30, 14.01.2018 (обновена)
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Огънят е тръгнал от апартамент в жилищна сграда, в близост до кръстовището с бул. "Евлоги и Христо Георгиеви". На място имаше екипи на пожарната и Спешна помощ, районът остана отцепен от полицията.

Милена, очевидец: Гръм чух и след една-две минути се върнах. Докато си взимах кафето и изведнъж видях пожара, Една линейка тръгна с хора вътре, но не можах да видя какви са и какво е положението. Много бързо дойдоха и линейки, и полиции.
- Гръмнало е нещо. Не се знае какво е. Никой не казва.

Сигналът за пожара е подаден в 20:00 часа, а първата линейка на Спешната помощ пристига на място пет минути по-късно. Версиите кой е бил в злополучния апартамент по време на инцидента се разминават. Според едната, в жилището е имало мъж, жена и дете, а според другата то е обитавано от 61-годишен мъж с психични проблеми.

Няма официална информация за причината за инцидента. Близо час пожарникарите се бориха с огъня на бул. "Мадрид". Живеещите в сградата бяха евакуирани поне за час, след което те можеха да се върнат в домовете си. Разследването продължава.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съпругата на японския премиер гледа изпълнения на детския радиохор на БНР
Съпругата на японския премиер гледа изпълнения на детския радиохор на БНР
Шивашка фирма в Русе използва народните танци за справяне със стреса
Шивашка фирма в Русе използва народните танци за справяне със стреса