НОВИНИ

Пребиха до смърт момче във Враца

18-годишен ученик почина след като беше пребит до смърт в центъра на Враца след скандал на пешеходна пътека. По обяд няколко младежи се сбиват, а единият припада на земята в безпомощно състояние. На място веднага са изпратени екипи на районното управление на МВР и центъра за спешна медицинска помощ. Пострадалият младеж Т. Й. от Враца е транспортиран във градската болница, където малко по-късно е починал, допълват от полицията. Убийството на момчето беше заснето от журналисти от местния вестник "Зов нюз". От кадрите се виждат смъртоносните удари върху момчето. Единия от двамата нападатели, държи ръцете на младежа, а другия продължава да го налага.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков БТА
17:49, 12.01.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
пребиха смърт момче враца

Според разследващите младежите не са се познавали. За сега е установено, че в побоя са участвали три лица - младежът Т.Й. и братята И.П./32г./ и Д.П./36г./ от Враца. На място е задържан И.П., а брат му е избягал от мястото на престъплението и се укрива. Д.П. е криминално проявен за кражби и управление на автомобил след употреба на алкохол. По-късно полицията го задържа. От ОД на МВР допълват, че са предприети са всички необходими действия за неговото задържане.

Според очевидци свадата се развила, след като двамата братя пресичали уличното платно, чули клаксон на автомобил, управляван от починалия Т.Й. След разменени реплики от двете страни се стигнало до саморазправата и побоя, допълват от полицията. Работата по случая продължава, като в момента се разпитват множеството свидетели на престъплението. По случая е започнато досъдебно производство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ексклузивно: На метри от атентата в Истанбул
Ексклузивно: На метри от атентата в Истанбул
Решимост за борба с тероризма изразиха всички държави в НАТО
Решимост за борба с тероризма изразиха всички държави в НАТО