НОВИНИ

Преди концерта на Queen

Queen и Adam Lambert ще разтърсят София след ден. Те пристигат у нас днес, веднага след концерта си в Букурещ. Очакванията са легендите да поставят началото на своя спектакъл около 21,15 ч. утре, като изпълненията им ще продължат поне два часа. Докъде е стигнало изграждането на сцената за грандиозното шоу на стадион Георги Аспарухов и какви са специалните желания на рок звездите - вижте в следващия репортаж.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
07:45, 22.06.2016
Чете се за: 00:54 мин.
Още

Куин обещават уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти и уникална мултимедия. Те ще са притегателна сила за многобройните им почитатели, които нямат търпение да ги видят за първи път у нас.

Станислав Грозев- Щъркела - мениджър технически екип:
Бих казал, че тръпката е огромна. Предизвикателства имаше много. Самата сцена дойде от чужбина с десет огромни тира, превеждахме ги през София, задръствахме кръстовища. Тук от два дни тече доста усилена дейност. Работим върху едно незабравимо шоу.

Изграждането на внушителната сцена е в своя разгар. Тя ще е с ширина над 20 метра, а нейният покрив ще е над 16 метра. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта.

Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като специалното им желание е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с килим, а на една от стените да има огромно огледало. Брайън Мей освен това е поискал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, без хумус и пикантна храна и мармалад от портокали.

Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. В гримьорната на Роджър Тейлър ще го очакват купа с плодове, най-вече банани, също уиски и вино. Гласовитият Адам Ламбърт държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.

Стадион „Георги Аспарухов" със сигурност ще е изпълнен до краен предел с почитатели на групата от няколко поколения, които ще пеят с Адам, Брайън и Роджър класики като"Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are The Champions" и "I Want to Break Free".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Застреляха талисмана на Олимпиадата в Рио
Застреляха талисмана на Олимпиадата в Рио
В Оряхово търсят име за новосъздаден парк
В Оряхово търсят име за новосъздаден парк