НОВИНИ

Премиерът Борисов обяви нови мерки срещу контрабандата на горива

Мерки срещу контрабандата на горива - в петък в ГДБОП в присъствието на всички данъчни, митнически служби, гранична, морска администрация и медиите ще бъде показано изцяло онлайн наблюдение на всеки един процес от движението на даден танкер - до продажбата на горивото в бензиностанциите. Това заяви преди днешното правителствено заседание премиерът Бойко Борисов.

Ирина Цонева
от Ирина Цонева
19:19, 06.02.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

В срещата в петък, ще участват също финансовият министър, депутати и прокурори.

Бойко Борисов - министър-председател: Извели сме сигналите от Морска администрация, Гранична полиция, цялата акватория на Черно море, Дунав, рафинериите и ще покажем онлайн наблюдение на всеки един процес.

За да се елиминира човешкият фактор, премиерът е възложил всички сигнали да бъдат въведени в този нов център за борба с контрабандата, който ще да бъде показан в петък.

Бойко Борисов - министър-председател: "По този начин ще покажем какво се прави, за да спрем тези басни, които се говорят.

Ако има препоръки от медиите или други сигнали, ще бъде осигурена възможност за контакт, за да може всеки да сигнализира. Така ще се види, че всеки квадратен метър може да се наблюдава, заяви още Бойко Борисов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Състоянието на част от пострадалите в катастрофата на АМ Струма остава тежко
Състоянието на част от пострадалите в катастрофата на АМ "Струма" остава тежко
Повдигнаха обвинения на задържаните двама касоразбивачи в Бургас
Повдигнаха обвинения на задържаните двама касоразбивачи в Бургас