НОВИНИ

Приемлив жребий за четирите български отбора в Лига Европа

Българските отбори научиха потенциалните си съперници в третия квалификационен кръг на Лига Европа. 4 наши тима имат възможност за участие в тази фаза, но преди това трябва да се справят със задачите си във втория кръг.

bnt avatar logo
от БНТ
18:59, 22.07.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Българският първенец "Лудогорец" ще се противопостави на загубилия в квалификациите на Шампионската лига "Дъ Ню Сейнт Уелс" или ФК "Копенхаген" Дания. Според водещите букмейкъри датчаните са огромен фаворит в тази двойка. Разградчани обаче първо трябва да елиминират исландския "Валру" след двата мача, които предстоят на 25 юли и 1 август.

ЦСКА ще се изправи срещу победителя от двойката "Будочност" (Подгорица) - "Зоря" (Луганск), ако отстрани "Осиек" във втория предварителен кръг на Лига Европа. Справят ли се с хърватите армейците ще се домакини в първия мач на 8 август и ще гостуват в реванша на седмица по-късно.

"Левски" ще се изправи срещу победителя "Гент" (Белгия) или румънския "Виторул", ако отстрани съперника си във втория кръг на надпреварата АЕК (Ларнака). „Сините“ ще са домакини в евентуалния първи двубой.

Френско или израелско препятствие ще има "Локомотив" Пловдив, ако носителите на Купата се справят със "Спартак" Търнава. Победителят от двойката "Страсбург" - "Макаби Хайфа" отреди волята на "Фортуна" за черно-белите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Демократична България ще обяви кандидата си за кмет на София до 15 август
"Демократична България" ще обяви кандидата си за кмет на София до 15 август
Румен Петков, АБВ: Правим стъпки за взаимодействие с БСП на местните избори
Румен Петков, АБВ: Правим стъпки за взаимодействие с БСП на местните избори