НОВИНИ

Продължава търсенето на родителите, изоставили бебето си в Западен парк

Продължава издирването на родителите на намереното снощи в столичния Западен парк момиченце. Това е вторият случай на изоставено бебе в рамките на десетина дни.

bnt avatar logo
от БНТ
07:38, 12.08.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Момиченцето е на видима възраст между пет месеца и една годинка. Сигналът е подаден в Трето районно управление около 19 часа.

Детето е намерено от случайно от минаващи мъж и жена, които са открили до него и плик с дрехи. Момиченцето е в добро общо състояние и без следи от насилие. Откарано е с екип на Бърза помощ към столична педиатрична болница без опасност за живота.

Към 22 ч. снощи детето не е потърсено от родителите си. От столичното трето районно управление заявиха за „По света и у нас“, че в района, където е открито бебето, няма камери, което ще затрудни разследващите.

комисар Дойчин Дойчинов, началник на Трето районно полицейско управление: Все още нямаме данни за родителите. Сформиран е екип, който работи в момента и извършва оперативно-издирвателни мероприятия на родителите. Призоваваме всички, които отношение да подаде сигнал или на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тръмп отправи нова заплаха към Северна Корея
Тръмп отправи нова заплаха към Северна Корея
ЕС свиква спешна среща за обсъждане на нови санкции срещу Северна Корея
ЕС свиква спешна среща за обсъждане на нови санкции срещу Северна Корея