НОВИНИ

Победителите на "Голямото рок междучасие" с надежда за бъдещето

Победителите в "Голямото рок междучасие" - Блъдръш, записват авторската си песен, която им помогна да спечелят. Скоро, тя ще бъде представена официално на пазара у нас. Наградата за победителите беше пълно музикално оборудване. В студиото с Блъдръш беше Мина Петрова.

Мина Петрова
от Мина Петрова
21:05, 11.08.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Not a fiction anymore е песен, в която се разказва за дистопия - един свят, в който хората са подвластни на технологиите.

Константин, вокалист и китарист в група "Блъдръш": "Аналогия към нашия свят, който отива към някакъв апокалипсис и един свят, в който технологиите вече отдавна са заробили хората. Това парче ние го направихме в кръга авторска песен, едно от многото наши авторски песни, ние си имаме албум зад гърба, готвим втори."

С таланта и огромния си потенциал като млада рок група, "Блъдръш" бяха едни от фаворитите в "Голямото рок междучасие".

Константин, вокалист и китарист в група "Блъдръш": "Голямото рок междучасие" е супер възможност. И много, много голяма сцена и много готина сцена за всеки един музикант. И съм почти сигурен, че на нашата възраст в България, няма кой да ни предложи нещо такова."

Димитър Кърнев, продуцент на "Голямото рок междучасие": "Предлагаме това, което аз, когато бях ученик и завършвах нямаше, а именно сцена за изява."

Скоро се очаква да бъде обявен и вторият сезон на предаването, а междувременно млади музиканти от цялата страна могат да се запишат за кастинг на сайта рок.бг

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
На 113 години почина най-възрастният човек в света
На 113 години почина най-възрастният човек в света
Мъж от благоевградско село не плаща сметки за ток
Мъж от благоевградско село не плаща сметки за ток