НОВИНИ

Първа репетиция на Кристиан Костов на сцената на Евровизия (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

Ден след като българската делегация за Евровизия пристигна в Киев, нашият представител Кристиан Костов стъпи за първи път на сцената на най-гледания конкурс в Европа. Първата репетиция на българския представител в конкурса премина изключително успешно.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
20:04, 03.05.2017
Чете се за: 00:37 мин.
Още

От другите участници в конкурса Кристиан вече беше научил, че звукът в залата е перфектен, а сцената е зашеметяваща! Не скри обаче вълнението си от това, че ще я види за първи път на живо. Мечта, която има от години.

;

Младият изпълнител демонстрира изключителна вокална техника, която беше оценена високо от екипа на "Евровизия 2017". Впечатление направи и сценичното му облекло, решено в класическото черно и бяло, съпътствано от елегантна графика, която заобиколя Кристиан по време на неговото изпълнение. То беше и едно от малкото, който журналистите отразяващи конкурса аплодираха в международния пресцентър в Киев.

; ;

Минути след репетицията Кристиан се срещна с десетки представители на чуждестранните медии. Пред тях той сподели, че се чувства спокоен и уверен на голямата сцена. На 6-ти май делегацията ни в Украйна ще даде официална пресконференция. Букмейкърите определят челно място на нашия представител, а песента му "Beautiful mess" се носи и в центъра на украинската столица.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Франция преди дебата Марин Льо Пен - Еманюел Макрон
Франция преди дебата Марин Льо Пен - Еманюел Макрон
Талат Джафери се срещна с представители на ЕС за Македония
Талат Джафери се срещна с представители на ЕС за Македония