НОВИНИ

Разкриха ​супермодерна оранжерия за марихуана в Бургас

Супермодерна оранжерия за марихуана - разкриха прокуратурата и ГДБОП в апартамент в Бургас.

bnt avatar logo
от БНТ
19:08, 12.06.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Шестима души са в ареста по обвинения за организирана престъпна група за производство и разпространение на наркотици. Седмият е пуснат под гаранция, защото е съдействал на прокуратурата. Обвиняемите са на възраст между 19 и 24 години, ММА бойци. Добре известни са в криминалните среди, както и на полицията с многобройни прояви, включително на непредизвикана агресия.

Групата е налагала монопол чрез брутални побои в заведения и квартали в Бургас, като се е готвела да разшири дейността си лятото по морските курорти - обясниха разследващите.

Борислав Сарафов - зам.-главен прокурор: Държавата няма да допусне ескалация на напрежението и разпределяне на територии между враждуващи банди, защото тази територия не е на нито една наркобригада или наркобанда, тази територия е на Република България и на гражданите.
Младен Маринов - главен секретар на МВР: Виждате на какво високо технологично ниво е изградена оранжерията. Могат да ѝ завидят всички селскостопански производители, тъй като действа изцяло без намесата на човешкия фактор. Има датчици за влага, за светлина...
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преподаватели и студенти от Музикалната академия с първа съвместна изложба
Преподаватели и студенти от Музикалната академия с първа съвместна изложба
Пламен Узунов: Няма да подам оставка
Пламен Узунов: Няма да подам оставка