НОВИНИ

Разследват фирма "Полисан" за данъчни престъпления

Акция на Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" и Агенция "Митници" в русенска рафинерия. Днес разследващите влязоха в офисите на фирма "Полисан" в крайдунавския град. Процесуално-следствените действия се водят под наблюдението на Специализираната прокуратура. Според първоначалната информация разследването е за данъчни престъпления.

БНТ2-Русе
от БНТ2-Русе Даниела Василева
21:00, 14.03.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Още от сутринта работещите в сградата, където са офисите на фирма "Полисан", са забелязали полицейски автомобили. Показни действия обаче не имало.

Очевидци разказаха:
„Сутринта някъде около 8 - 8,30 часа забелязах, че колата на криминалистите се шири буквално от Халите до тук, прави тегели. Дотука няма никаква информация, нищо не се случва, самата кола се вижда, нито униформени полицаи се виждат да се движат наоколо.”

„Бусът е долу, бяха 7-8 човека, цивилни ми се сториха.”

Разследването на фирма "Полисан" не е започнало днес, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. По думите ѝ от началото досега са разпитани не по-малко от 10 души. На този етап няма задържани.

“Полисан” е частна фирма, основана през 1994 година. Производствената и база се намира на територията на КТМ. Предприятието е специализирано в производството на битум и горива.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима души загинаха при катастрофи край Монтана
Трима души загинаха при катастрофи край Монтана
Проблем с гласуването, когато си в командировка
Проблем с гласуването, когато си в командировка