НОВИНИ

Рекорден брой гледания на "If Love Was A Crime" в YouTube

Над 10 милиона гледания има вече официалното видео към песента "If Love Was A Crime" с която Поли Генова представи страната ни на песенния конкурс "Евровизия" тази година.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
23:06, 29.08.2016
8808
Чете се за: 00:38 мин.
Още
рекорден брой гледания love crime youtube
;

Освен в официалния профил на конкурса видеото към песента и изпълнението на Поли Генова са качени в десетки профили в сайта за видеосподеляне. Така общия брой на гледанията само в YouTube към момента е над 50 милиона пъти. Песента беше представена официално точно преди пет месеца. Това е най-гледания клип на българска песен участвала в "Евровизия" до този момент.

;

Автори на "If love was a crime" са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста и взима активно участие в творческия процес. Успешната работа на тандемa “Symphonics International” е вече доказана при реализирането на съвместни проекти със звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс. Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение. Автори на видеото към песента са режисьора Станислав Терзиев, оператора Атанас Атанасов и монтажиста Филип Петков. Екипът на БНТ е участвал в реализацията на редица мащабни проекти свързани с Евровизия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 6000 мигранти бяха спасени в Средиземно море (СНИМКИ)
Над 6000 мигранти бяха спасени в Средиземно море (СНИМКИ)
Тежка катастрофа край Арбанаси
Тежка катастрофа край Арбанаси