НОВИНИ

Ремонтът на "Коматевско шосе" напредва

Ремонтът на "Коматевско шосе" в Пловдив напредва. Това обяви кметът на града Иван Тотев, който миналата седмица е провел среща с жителите на квартала, за да ги запознае със състоянието на пътната отсечка. Хората там протестираха заради бавното темпо, с което се ремонтира повече от година 2-километровата пътна отсечка.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив Антоанета Чакандракова
21:00, 11.09.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Още 250 метра от Коматевско шосе ще бъдат преасфалтирани през тази седмица. Предстои в участъка да бъдат изградени и бордюри.

Иван Тотев – кмет на Пловдив: "Това, което е хубаво, че вече нямаме подземна инфраструктура в целия обект – само около стотина метра, в които кабелните мрежи трябва да се оправят, но водопроводът е на 100%. Газификацията приключваме тази седмица. Изправяме стълбове."

Кметът заяви, че заради отчуждителните процедури, разширението на пътната отсечка ще се забави и ще започне след 2019-а година. Жителите на квартал "Коматево" са се оплакали от запрашеност на въздуха в района заради преминаващите камиони. Поради това фирмата изпълнител на ремонта започва да оросява пътя, по който преминава тежкотоварната техника.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пулев и Джошуа се изправиха за първи път лице в лице преди двубоя си
Пулев и Джошуа се изправиха за първи път лице в лице преди двубоя си
Американците почитат жертвите на атентатите от 11 септември
Американците почитат жертвите на атентатите от 11 септември