НОВИНИ

Самолети с ликовете на Доналд Тръмп и Хилари Клинтън

Лицата на кандидатите за президентския пост в Съединените щати Доналд Тръмп и Хилари Клинтън се понесоха във въздуха над плаж в южната част на Калифорния. Местен любител на авиацията създаде моторизирани летателни апарати, на които прикрепи надуваеми фигури, илюстриращи двамата кандидати.

Георги Петров
от Георги Петров
08:04, 16.09.2016
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Хилари Клинтън е изобразена като прелитаща вещица на метла, а Доналд Тръмп пръска фалшиви банкноти, докато се носи през въздуха. Създателят на двата летателни апарата твърди, че местните хора са намерили изобретението му за безобидно и много забавно.

Ото Дифенбах, авиатор-любител: "Обикновено хората избухват в смях, идват да се снимат с Доналд и Хилари и никой не изглежда обиден от това. Двата самолета могат да летят поотделно и всъщност не се харесват много-много. Дори имахме няколко сблъсъка."

Това не е и единствената шега с Доналд Тръмп, добила популярност в медийното пространство през последните 24 часа. При гостуване във вечерното шоу на Джими Фалън ексцентричният милиардер позволи на популярния водещ умишлено да развали прочутата му прическа под гръмките овации на публиката в студиото. Според последните социологически проучвания в Щатите Тръмп е стопил преднината, която Клинтън имаше пред него в повечето щати, и на някои места като Охайо дори я е задминал с няколко процента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиера на нов документален филм за Бийтълс в Лондон
Премиера на нов документален филм за "Бийтълс" в Лондон
Протест срещу президента на Мексико в Деня на независимостта
Протест срещу президента на Мексико в Деня на независимостта