НОВИНИ

Скачащи снежанки

Наш екип засне едно нестандартно коледно парти, на което 20 момичета решиха да отбележат наближаващите празници в спортна обстановка.

bnt avatar logo
от Екатерина Велинова
22:42, 21.12.2015
Чете се за: 00:51 мин.
Още

Канго Джъмпинг е забавна спортна мания, която набира все повече последователи. Уникалното при него е хореографията - комбинацията от стъпки и подскоци на фона динамична музика. Носят се специални обувки, които придават усещането, че скачаш на батут.

Рени Христова: "Това е най-добрият начин за справяне с ежедневния стрес и за разпускане. Много положително зарежда и изключително добре влияе на тялото".

Скачащите Снежанки ни разкриха златното правило, че при канго джъмпинга цялото тяло е активно и всеки сам определя колко да натоварва мускулите си. Спортът е подходящ за всички.

Невяна Попова - редактор на сайта на БНТ: "Дойдох тук и ми предложиха - ето имаме канго, и аз казах "не, никога няма да се запиша на това". Обаче като видях колко много хора има, и пробвах и от тогава не мога да спра".
Светлана Попова: "Никога не мислех, че на тези години, аз съм на 48, мога спокойно да го кажа, че ще подскачам така. Просто се чувствам раздвижена, някак си жива".
Невяна Попова: "Пожелавам на всички да пробват, защото най-гадното е да се застоиш - от там идват проблемите".

Нестандартното коледно парти продължи един час, в който участниците се почувстваха като деца - свободни и забравили проблемите си от деня. И освен спортен заряд донесе и много добро настроение.

Канго джъмпинг е добро решение да избягаш от проблемите си. Да отдадеш един час на себе си и да подскачаш като дете.


;
;

Сигурно досега не сте виждали скачащи Снежанки? Или такива, които играят Дунавско хоро с 2-килограмови обувки на всеки крак?

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Астрономическата зима настъпи
Астрономическата зима настъпи
Дядо Коледа изчисти данъчните задължения
Дядо Коледа изчисти данъчните задължения