НОВИНИ

Стефан Командарев: Всеки лев за култура и образование е безценна инвестиция

Всеки лев, който е инвестиран в образование, в култура, е безценна инвестиция, защото това е най-ценното, което имаме и което ни прави общество. Това каза в "Панорама" режисьорът Стефан Командарев.

bnt avatar logo
от БНТ
22:50, 26.01.2018
Чете се за: 00:32 мин.
Още
Стефан Командарев, режисьор: Аз съм от оптимистите, решил съм да остана в България, тук са моите деца и моето семейство, обичам тази страна и ми пука за нея. И чрез моята професия, и чрез моите филми се опитвам да допринеса нещо да се промени.

Автентичен разказ, изпълнен с много хумор, с плач, успехи, достойно поведение и надежда. Така режисьорът Стефан Командарев описа най-новия си филм - "Посоки". Голяма част от действието в лентата се развива нощем в софийските таксита.

Стефан Командарев, режисьор: Познавате българските шофьори на такси, те имат мнение по абсолютно всеки въпрос - от политика до футбол. Те имат възможността да наблюдават реалния живот от своите таксита и посредством пътниците, които влизат в техните таксита и които возят. Таксито е едно особено място и там понякога се споделят неочаквани неща.

Командарев обясни, че чрез филма се е опитал да покаже многообразието и пъстротата на живота - "с един светъл епизод за финал".


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Синът на Ривалдо подписа с "Левски"
Синът на Ривалдо подписа с "Левски"
Извънредни проверки за нерегламентирано изгаряне на отпадъци​
Извънредни проверки за нерегламентирано изгаряне на отпадъци​