НОВИНИ

Тази вечер представят биографичната книга на Стоянка Мутафова

Биографичната книга за легендата на българския театър Стоянка Мутафова "Добър вечер, столетие мое!", ще има премиера тази вечер от 19.30 ч. в Сатиричния театър "Алеко Константинов", съобщават издателите от Catch a story. Ще бъде представен и спектакълът "Столетие мое".

bnt avatar logo
от Източник: БТА
13:59, 05.11.2017
Чете се за: 00:31 мин.
Още
вечер представят биографичната книга стоянка мутафова

Актрисата, дарила усмивки и радост на няколко поколения, разказва за живота си с мъдрост и прави оценка на грешките и успехите си със скромността на великите. В спомените ѝ оживяват колоси на българската култура, които лично е познавала. Любопитните подробности от срещите ѝ с тях, разбира се, са забавни, защото Стояна умее да разгадава хората и да им прощава техните слабости, отбелязват издателите.
Лудории и комични ситуации се редуват с драматични истории за любов, пропуснати възможности и загуба на скъпи на сърцето ѝ хора.

В томчето има много неизвестни факти за живота на актрисата и дори пазени до днес семейни тайни. Това е книга за 95 години пълноценен живот, посветен на изкуството, книга за образованата, с богата култура Стоянка Мутафова, която умее да докосва душата и на най-обикновения човек, книга, в която авторът - нейната дъщеря Мария Грубешлиева, и много популярни и обичани личности от нашето време търсят тайната на дълголетието и успеха, посочват от екипа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДБГ ще инициира широки обединения за местните избори
ДБГ ще инициира широки обединения за местните избори
Гайдари учредиха национална асоциация с мисъл за бъдещето
Гайдари учредиха национална асоциация с мисъл за бъдещето