НОВИНИ

Топлофикация София започва да връща надвзети суми

Клиентите на „Топлофикация София“, които са платили повече през изминалия отоплителен сезон, вече могат да получат надвнесените от тях суми. Изравнителните сметки за парно и топла вода вече са готови. От дружеството уточняват, че пари се връщат само на изрядните клиенти, които нямат задължения.

Владимир Христовски
от Владимир Христовски
11:28, 16.08.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Изравнителните сметки на "Топлофикация София" са готови. Фактурите за използването на парно и топла вода за периода 1 май 2015 г. – 30 април 2016 г. вече са достъпни на интернет страницата на дружеството, както и на касите и в информационните системи за безкасово разплащане.

От днес топлофикационното дружество връща и дължимите суми след изравнителните сметки за парно и топла вода за изминалия отплителен сезон. За всички, които имат суми за получаване са предоставени три варианта за връщането им – по банков път, от каса на „Топлофикация София” или с тази сума да се покрие следваща сметка. От дружеството напомнят, че възстановяват суми само на клиенти без просрочени неплатени сметки.

От "Топлофикация-София" припомнят, че тези, които не са осигурили достъп до измервателните уреди, е добре да го направят не по-късно от 1-ви октомври. След това ще бъде начислявани сметки на максимална мощност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Закриват паралелки в Благоевградска област
Закриват паралелки в Благоевградска област
Повдигат обвинение на Александър Методиев
Повдигат обвинение на Александър Методиев