НОВИНИ

Трайчо Трайков: Моят избор на балотажа със сигурност няма да е генерал Радев

Изборният ден не е приключил. Той свърши в България, но предстои да гласуват нашите сънародници, които са част от българската нация в Европа и цяла Америка. Скъпи приятели от чужбина, гласувайте! Всеки глас има значение, коментира първите резултати кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

bnt avatar logo
от БНТ
21:12, 06.11.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Трайчо Трайков, кандидат за президент: Моите избиратели са свободни и мислещи хора и вземат сами решенията. Смятам, че много малко от тях биха харесали генерал Румен Радев като президент на България. Човек, който прие да бъде номиниран от БСП и от Георги Първанов. Който сравнява съюзническата солидарност с Ньойския договор, който иска преразглеждане на съюзите, в които участваме. Който е изключително неясен и нестабилен по геополитическите теми.

Г-жа Цачева не показа, че може или да победи Румен Радев. Ако продължи да се държи за в бъдеще, както досега няма, да има успех, коментира още Трайков.

Хората, които гласуваха за мен, гласуваха за мен и не съм много силен по междупартийните отношения - нито в, нито извън Реформаторския блок.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иво Сиромахов: Референдумът е на път да успее
Иво Сиромахов: Референдумът е на път да успее
Светослав Малинов: Нуждата от ясна алтернатива на ГЕРБ е по-остра от всякога
Светослав Малинов: Нуждата от ясна алтернатива на ГЕРБ е по-остра от всякога