НОВИНИ

Цветан Цветанов: Всички депутати от ГЕРБ ще застанат зад здравния министър

Във Варна заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира, че най-важното в момента е стабилното правителство, за да могат кметовете да работят спокойно за общините, а в Брюксел да не достигат разнопосочни сигнали от България.

bnt avatar logo
от БНТ
19:35, 24.01.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Цветанов заяви, че на подготвяния вот на недоверие, всички депутати от ГЕРБ ще застанат зад министъра на здравеопазването. Цветанов определи като политически абсурд твърдението на Радан Кънев, че от ДПС се допитвали до ГЕРБ каква позиция да заемат на вота.

Цветан Цветанов, заместник-председател на ГЕРБ: "Как можеш да забележиш и да коментираш един политик, ако той не каже нещо, което да предизвика поредната политическа несъстоятелност. Това е абсолютно несъстоятелно и подобни внушения могат само да отдалечат господин Радан Кънев от реалната политика. Отнасям се с огромно уважение към него, но той въведе модела на политическите абсурди - да казва, че участва в управление, но той ще бъде опозиция в българския парламент. Кажете ми една развита демокрация, една парламентарна демокрация, където има подобен подход от политически лидери. И се надявам, че в предстоящия вот Радан Кънев ще подкрепи кабинета. За да може отново да покаже абсурдите на неговите твърдения, че той е в опозиция."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Крадци вилнеят във вилна зона край Варна
Крадци вилнеят във вилна зона край Варна
Антиправителствен протест в Молдова
Антиправителствен протест в Молдова