НОВИНИ

Цветанов: Правителството полага максимални усилия за по-достойни пенсии

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че правителството полага максимални усилия българските пенсионери да получават по-достойни пенсии. Другата тема, която коментира по повод пленума на социалистите - че БСП на партийно ниво си фалшифицират изборите, а говорят за такава опасност на национално ниво.

Виктория Бояджиева
от Виктория Бояджиева
20:12, 19.03.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

От ГЕРБ заявиха, че за осем години в управлението винаги са имали ангажимент да дават два пъти годишно добавки за най-ниските пенсии. Това правело по 100 млн. лв. на година, а за 8 - 800 млн. лв.

Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ:Точно затова полагаме усилия, както приходните агенции да си свършат работата, да имаме и по-голяма ефективност и срещу контрабандата.

Цветан Цветанов отговори и на призива на левицата медиите да присъстват на утрешната среща между ГЕРБ и "Воля",за да има прозрачност.

Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Всички сте свидетели как през последните няколко седмици се говори за фалшифициране на предстоящите избори, че трябва да бъде избрана новата ЦИК. Ние се съобразихме и го направихме.

В отговор на въпрос Цветан Цветанов поясни още как се е сдобил миналата година с апартамент в София, за който се твърди, че купил на цена под пазарната. По думите му, нямало нищо нелегално в сделката, новият му апартамент е заменен за два по-малки апартамента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо 8000 мигранти са влезли в ЕС през 2019 година
Близо 8000 мигранти са влезли в ЕС през 2019 година
ЦИК: Обществената поръчка за машинното гласуване на евровота е готова
ЦИК: Обществената поръчка за машинното гласуване на евровота е готова