В "Денят започва с Георги Любенов": Реакциите след оставката на Валери Симеонов

Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той вече няма да бъде вицепремиер, но това не е най-голямата новина. Това коментира Илхан Кючюк, евродепутат от АЛДЕ/ДПС в предаването "Денят започва с Георги Любенов".

от БНТ
10:05, 17.11.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

От Брюксел погледнато България е стабилна, категоричен е Ковачев.

Момчил Неков, евродепутат от ПЕС/ БСП: Поздравявам майките на деца с увреждания за тяхната смелост и неотстъпчивост, но точно тук се видя, че това е една закъсняла оставка и тя отвори очите на българския избирател за бедността, за тази лъжовна стабилност, която виждаме в България, за корупцията.
;
Илхан Кючюк, евродепутат от АЛДЕ/ДПС: Лошото е, че цинизмът и поведението на Валери Симеонов ще продължава да броди из Министерския съвет на нашата страна в лицето на крайният национализъм, който е властващ, овластен от най-голямата политическа сила - ГЕРБ.

Решението е на г-н Валери Симеонов, той го е взел самостоятелно, коментира евродепутатът Андрей Ковачев от ЕНП/ГЕРБ.

Андрей Ковачев, от ЕНП/ГЕРБ: Българското правителство остава стабилно и без Валери Симеонов, той се връща, по всяка вероятност, в Народното събрание като депутат и от това няма последици за българското правителство по отношение на стабилността и изкарването на мандата на това правителство.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Агенция Fitch потвърди рейтингa на България BBB със стабилна перспектива
Агенция Fitch потвърди рейтингa на България "BBB" със стабилна перспектива
Нощта на театрите: Представления, изложби и срещи с любими актьори
"Нощта на театрите": Представления, изложби и срещи с любими актьори