НОВИНИ

ВиК дружеството във Велико Търново поема лечението на мъжа, който падна в шахта

От ВиК дружеството във Велико Търново ще поемат всички разноски по лечението на 31- годишния мъж, който вчера падна в четириметрова шахта.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
14:59, 13.01.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

За „По света и у нас“ главният инженер на дружеството Илия Сирмовна заяви, че вече са взети всички мерки за обезопасяването на санитарно-охранителната зона, в която се намира опасната шахта. По думите му влизането там е строго забранено от години, има знаци, а пострадалият Кристиян сам е рискувал живота си, като вместо в парка е решил да разхожда кучето си в опасната зона.

Гл. инженер Илия Сирмов, ВиК Велико Търново: Кристиян не е трябвало изобщо да влиза в санитарно-охранителната зона резервоари КАТ. Там е забранено влизането на чужди хора, това е съоръжение с питейна вода и още по-малко трябва да има и куче и т.н. Съжалявам, че е станало така и той съжалява сигурно, станало е неприятно и за нас е неприятно. Взели сме мерки да се дообезопаси тази шахта и да подобрим охраната на санитарно-охранителната зона. Мога да кажа, че ние не сме виновни и от човешка гледна точка като ВиК оператор ще поемем разходите за лечението на Кристиян!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Глобата за пътник без билет скача до 50 лева
Глобата за пътник без билет скача до 50 лева
Работодателите напуснаха заседанието на тристранния съвет
Работодателите напуснаха заседанието на тристранния съвет