НОВИНИ

Вижте видеоклипа на българската песен за Евровизия

Официалният видеоклип на българската песен за Евровизия "Beautiful Mess" на Кристиан Костов - беше представен в ефира на БНТ1 - в предаването "Още от деня". Видеото към песента, с която България участва в известния конкурс, вече е достъпно в социалните мрежи. Днес стана ясно също, че Кристиан ще пее под номер 16 във втория полуфинал в Киев на 12 май.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
19:40, 31.03.2017
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Снимките на видеоклипа към песента "Beautiful Mess" продължиха 20 часа. А Кристиан и за миг не показа наличие на умора.

Кристиан Костов: "Всеки път когато снимам какъвто и да е клип, сякаш имам някаква супер сила, ставам някакъв супер човек. Мога да не ям, да не пия, от 6 сутринта бачкаме и чувствам се супер!"

Освен Крис в клипа участват 35 момичета и момчета. Режисьор на видеото, продуцирано от Вирджиния Рекърдс и Symphonics, е Люси Иларионов, оператор - Андрей Андреев. С тях двамата Кристиан реазилиза и проекта "Вдигам Level".

Люси Иларионов, режисьор: "Страхотен професионалист. Въпреки годините, искам да ти кажа, че се справя уникално, разбира перфектно и честно казано аз мисля, че ще направим един много много хубав продукт, който да представи не само него, а и България по най-добрия начин".

Сценарият беше поверен на хореографа Милен Данков, с когото изпълнителят също вече е работил по дебютния си клип "Не си за мен".

Кристиан Костов: "Много съм доволен от работата, която свършихме, много съм доволен от това, което правим в момента, много съм доволен от екипа. Всичко върви по-добре отколкото си мислех.

Кристиан го чака още много работа. За да представи песента си, утре заедно с екипът си изпълнителят заминава на промо турне. Първата точка е Лондон, следват Тел Авив, Амстердам и Мадрид. Междувременно Крис ще се върне за ден в британската столица, защото е специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците", които ще слушат 2000 души от българската общност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Агенцията по храните все още не е сравнила качеството на стоките в България и в Западна Европа
Агенцията по храните все още не е сравнила качеството на стоките в България и в Западна Европа
Над 100 заявления за платено паркомясто в пловдивския район „Южен”
Над 100 заявления за платено паркомясто в пловдивския район „Южен”