НОВИНИ

Янаки Стоилов: Има нужда от солидност, достоверност и последователност в БСП

"БСП - алтернатива за България" е най-важният въпрос пред левицата. На конгресното заседание трябва да се представи амбициозна политика, съобразена с политическите дискусии, които са преминали. В противен случай БСП ще започне да изглежда несериозно в очите на хората, които се интересуват от политика. Това заяви депутатът от БСП Янаки Стоилов в студиото на "Още от деня".

bnt avatar logo
от БНТ
19:12, 16.10.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

По думите му е редно БСП да излезе от стереотипите. Стоилов отказа да коментира отвореното писмо на Георги Гергов - "За падението на един председател", тъй като не го е чел. Публичната дискусия все повече се изостря, но за съжаление надделява интригата, допълни Стоилов.

Янаки Стоилов: БСП трябва да каже, че иска да промени социално-икономическия модел, ако застъпваме тази истина, ще спорим по реалистичните пътища, по които можем да достигнем до натрупване на обществена подкрепа.

Стоилов призова Сергей Станишев, в качеството си на лидер на европейската левица, да каже какви ще бъдат приоритетите пред България по време на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, как вижда перспективата пред ЕС и има ли криза в европейската социалдемокрация.

Янаки Стоилов каза още, че има нужда от солидност, достоверност и последователност в БСП.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Образователна помощ за деца със специални потребности в Благоевград
Образователна помощ за деца със специални потребности в Благоевград
Македония - какво следва от победата на Заев на местните избори
Македония - какво следва от победата на Заев на местните избори