НОВИНИ

За първи път в България връчиха фризьорски Оскари

За първи път в България бяха връчени фризьорски Оскари. Те са част от 20-тото издание на Международния фестивал на прическите и красотата. Събитието събира финалистите в предварително проведения конкурс и шоуто на световноизвестния коафьор Саверио Палма.

bnt avatar logo
от Ангелина Грозева, стажант
09:10, 01.10.2017
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

Саверио Палма е стилист в Милано и иновотар. Известен е с използването на художнически четки при боядисване на косите. Може би искате да видите колизеума на главата си - няма да можете, но не защото не е възможно, а защото Саверио се е представил с такъв акцент миналата година, но каква ще бъде изявата му тази година?

Саверио Палма- световноизвестен италиански коафьор: "Тази година всичко е посветено на водата . Що се отнася до философията на колекцията, това са все едно вълни вода, които оставят своята следа. Това означава, че ние можем да задоволим желанията за прическа от тези на най-малкото дете до тези на най-възрастната жена.

Тенденциите сочат към по изчистените линии в косите и цветовете.

Кръстьо Капанов- стилист: "Ако имаме един добър професионалист, ще направи така, че неговата клиентка да изглежда още по-добре.
Маурицио Пироли- артистичен директор на Christian of Roma: "Всичко е модерно, всичко е хубаво и в България можем да го покажем."

За още тенденции в прическите предстои да разберете и днес с шоуто на нациите, където различните държави ще представят своите виждания. Сред получилите фризьорски Оскари са Рая Райчева, Стефан Пондев, Веселина Казакова, Маритиана Господинова, Веселин Кондаков, Оля Николова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден на музиката с детската школа във Велико Търново
Ден на музиката с детската школа във Велико Търново
Минималната пенсия се увеличава от днес с 20 лева
Минималната пенсия се увеличава от днес с 20 лева