НОВИНИ

Задържаха мъжа, прострелял младежа в землището на с. Ябланица

Мъжът, прострелял непълнолетен младеж в землището на с. Ябланица, е задържан за 72 часа и привлечен като обвиняем за три престъпления. Разследването по случая започнало на 2 септември, когато малко след 13 часа в полицията се получил сигнал за прострелян в гърба 17-годишен младеж в землището на с. Ябланица.

задържаха мъжа прострелял младежа землището ябланица
bnt avatar logo
от БНТ
12:53, 04.09.2016
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Полицейските служители са изяснили, че потърпевшият е помагал на свои познати при регламентиран дърводобив и е бил ранен при произведени изстрели по товарния автомобил, с който са превозвали дървата. Младежът е транспортиран в болнично заведение с прострелна рана в гърба. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Своге.

В хода на разследването е установено, че 29-годишният мъж е извършител и на още едно престъпление. Около 20 часа на 1 септември е произвел изстрели по лек автомобил, паркиран пред частен дом в Ябланица, счупил е прозорците от лявата страна на автомобила и е срязал гумите му, а минути по-късно е прострелял и два коня в центъра на селото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече туристи в Сандански
Повече туристи в Сандански
XV Национален фестивал за двугласно пеене в Неделино
XV Национален фестивал за двугласно пеене в Неделино