НОВИНИ

Всички основни пътни участъци са проходими при зимни условия

Всички основни пътни артерии са проходими при зимни условия, работи се за разширяването на пътищата. Апелът е да се спазва ограничението за камионите и за участъците за преминаване с вериги. Няма села без елктроенергия.Ниските температури продължават, а от утре започват нови снеговалежи. Заради студа и грипа учениците и днес остават във ваканция, за следващите два дни всяка община сама ще решава дали да отваря училищата.

Николай Минков
от Николай Минков
18:07, 09.01.2017
Чете се за: 00:20 мин.
У нас

75 % от пътните артерии в Североизтона България са проходими, другите се обработват. Има ограничение за движение на тежкотоварни автомобили в участъка Търговище - Шумен и Шумен - Исперих. И последният старопланински проход е отпушен - този свързващ Айтос с Шумен или т.н. Ришки проход.

Един основен пътен участък все още не е отворен - Монтана - Лом, понеже температурите са много ниски и снегопробиващата техника не може да се справи само с този участък.

Машините за снегопочистване, както и тези на Пожарната и военните остават на територията на Североизточна България, тъй като утре се очакват нови снеговалежи там и силен вятър.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Свободни места за бездомни в Пловдив
Свободни места за бездомни в Пловдив
Преговори за бъдещето на Кипър
Преговори за бъдещето на Кипър