НОВИНИ

Изтекли са 34 договора на плажове, отдадени на концесия или под наем

Министърът в оставка Николина Ангелква отговори на обвиненията на БСП за злоупотреби с обществени поръчки за консеции на плажове като многократно подчерта, че в момента е изключително важно да се гарантира сезон ,,Лято 2017г." Тя поясни, че 34 договора на плажове, отдадени на концесия или под наем, са изтекли. Затова са стартирали процедурите. Ангелкова попита откъде БСП има информация за концесиите и защо не се обърне към съда, щом вижда проблеми.

Милена Кирова
от Милена Кирова
16:39, 09.01.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
Атанас Зафиров - депутат от БСП: Има едни хора, които се опитват да осребрят участието си във властта в последната секунда на това управление. Нещо повече, освен процедурите, за които предупредихме, буквално в последните дни на изтичащата година на 29-30 и забележете на 31 декември, събота - почивен ден, Нова година, са развалени концесии и са насрочени 5-годишни търгове за нови изключително атрактивни плажове.
Николина Ангелкова - министър на туризма в оставка: Искам да попитам БСП във връзка с изнесените данни за плаж ,,Поморие,, , които би следвало да са известни само на членовете на комисията и на участниците в процедурата, които подписват декларация за конфиденциалност - БСП участва ли в тези процедури по концесия, по какъв начин участват, защо и как това са декларирали, по този начин оказват ли икономически и политически натиск върху администрацията и в полза на кого?
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 МЗ благодари на всички, осигурили достъп на линейки до бедстващи райони
МЗ благодари на всички, осигурили достъп на линейки до бедстващи райони
Актуална информация за състоянието на републиканските пътища към 15:00 ч.
Актуална информация за състоянието на републиканските пътища към 15:00 ч.