НОВИНИ

ДПС ще се произнесе за ЧЕЗ след проверката на институциите

Четири часа продължи заседанието на централното оперативно бюро и парламентарната група на Движението за права и свободи . Изненадващо то се проведе в Резиденцията на почетния председател на движението Ахмед Доган в Бояна. След заседанието стана ясно, че предстои ДПС да обсъди готовността си за участие в управлението на страната.

bnt avatar logo
от БНТ
20:07, 27.02.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Мустафа Карадайъ-председател на ДПС: Стабилността я разбираме като стабилност на държавата и в този смисъл ние даваме своя принос за стабилността на държавата, но от друга страна, последните 2 месеца наблюдаваме, че властимащите непрекъснато генерират скандали. Различни видове скандали , дори можем и да говорим за конфликти, не само скандали, дори и конфликти между институциите.

Веднага след това изказване Мустафа Карадайъ съобщи за семинар, който предстои за ДСП, на който ще се обсъжда готовността на движението за управлението на страната. На въпроса ни дали това означава курс към предсрочни избори, той заяви това все още не сме го казали".

Относно продажбата на ЧЕЗ ДПС ще очаква решението и констатациите на институциите, призвани да проверят сделката и тогава ще вземе отношение по нея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В сделката с ЧЕЗ премиерът видя опит да се повторят събитията от февруари 2013
В сделката с ЧЕЗ премиерът видя опит да се повторят събитията от февруари 2013
5 аварийни екипа чистиха висулки в София
5 аварийни екипа чистиха висулки в София