НОВИНИ

Звездите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго пристигат в София

Десетки световноизвестни футболисти пристигат от днес в София за грандиозния благотворителен мач All Stars 2017 на Димитър Бербатов. Звездното шоу е утре вечер на стадион "Васил Левски". Съорганизатор на събитието е носителят на Златната топка - Луиш Фиго, който вече е в София. Христо Стоичков също се прибра за мача.

bnt avatar logo
от Стефан Георгиев
16:48, 13.06.2017
Чете се за: 00:53 мин.
У нас

Луиш Фиго - съорганизатор на двубоя All Stars 2017: Най-важното в тези дни е поводът, по който сме се събрали. Благотворителният характер на двубоят утре означава, ще успеем да помогнем на много млади и талантливи деца да постигнат своите мечти. Е, футболът няма да е на ниво Шампионска лига, но все пак...

Роби Кийн - съотборник на Димитър Бербатов в "Тотнъм": Футболът е спорт, който обединява. Това е основната му цел, това е основната цел и на мача в София. Ние, футболистите, сме невероятни късметлии, че ни се плаща за това, което обичаме да правим. Искам да помогна на повече деца да следват своите мечти. Много съм щастлив, че съм тук.

Мартин Йол - мениджър на Димитър Бербатов в "Тотнъм": Чудесен повод да съм тук в София. Когато Берба ми каза какви звезди е събрал за двубоя, останах много приятно изненадан. Отношенията ни с него са перфектни - в който и клуб да отида, винаги първо се опитвам да привлека Берба.

БНТ: Господин Миятович, да очакваме ли ритане по кокалчетата със Стоичков след толкова години?

Предраг Миятович: Не, не! Сега с Христо сме добри приятели! Той е невероятен човек и всичко ще бъде наред! Надявам се ,че ще се получи страхотно шоу.

Патрис Евра - съотборник на Димитър Бербатов в "Манчестър Юнайтед": Радвам се, че съм в София. Топлото време никак, ама никак не ми пречи. Аз съм от африкански произход, така че - няма проблем. Не ме гледайте, че съм със сако. Като говорим за топлина, харесва ми колко са топли хората тук, а и както винаги обичам да казвам, където и да съм...

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Каменната ограда на Военния клуб в Русе се разпада
Каменната ограда на Военния клуб в Русе се разпада
Направени са кадрови промени в ръководството на АПИ
Направени са кадрови промени в ръководството на АПИ