НОВИНИ

50 години БНТ-Пловдив

bnt avatar logo
от БНТ
20:51, 21.05.2021
Чете се за: 01:20 мин.
У нас
Слушай новината

Поредно отличие за обществената телевизия. Екипът на БНТ-Пловдив тази вечер получи награда "Пловдив" в раздел журналистика. По традиция призът се връчва на официална церемония в навечерието на 24 май.

Община Пловдив присъжда статуетките за принос в развитието на културата на града в общо 13 категории. Колегите от регионалния център на БНТ получиха наградата за популяризирането в национален ефир на културните постижения в Пловдив. Екипът беше и домакин на церемонията по връчването на награда "Пловдив". Поводът тази година се отбелязва половин век от откриването на първия регионален телевизионен център на БНТ в страната.

"И няма значим културен факт, творец или изкуство, което да е създало нещо в тези области и да не е попаднало в нашите предавания, и да не е било заснето от нашите камери. Изключително благодаря на целия екип на БНТ-Пловдив за това, което прави. Вярвам, че ще имаме сили да продължим поне още 50 години да създаваме тези предавания", заяви ръководителят на БНТ-Пловдив Десислава Шишманова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Меси пропуска последния мач на Барса за сезона
Меси пропуска последния мач на Барса за сезона
Тръст Синя България поиска отговори от Сираков за Левски
Тръст Синя България поиска отговори от Сираков за Левски