НОВИНИ

Александър Георгиев отрази 20 удара при победа на Ню Йорк Рейнджърс

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:46, 19.02.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Зимни
александър георгиев отрази удара победа йорк рейнджърс

Руският страж, роден в Русе, помогна за успеха на "рейнджърите" с 3:2 след наказателни удари при гостуването им на Филаделфия в среща от редовния сезон на Националната хокейна лига.

Георгиев съумя да спаси 20 шайби, а при наказателните удари отрази опита на на Кевин Хейс, а Джеймс ван Римсдайк стреля неточно.

За Рейнджърс пък Колин Блекуел и Брендън Смит бяха точни в редовното време, а Каапи Како и Артьоми Панарин се разписаха при дузпите, които прекъснаха серията от четири поредни загуби на тима от Ню Йорк в НХЛ.

Никола-Об Кюбел и Джоел Фарабий отбелязаха за домакините, а Хейс се отличи с две асистенции в първия двубой на Филаделфия от 7 февруари насам, тъй като като последните четири срещи на тима бяха отложени заради протоколите в лигата, свързани с COVID-19.

Лидерът в НХЛ Торонто разгроми гостуващия Отава със 7:3 в друга среща от изминалата вечер и събра актив от 28 точки.

Остън Матюс вкара две попадения и добави две асистенции, изравнявайки най-доброто си постижение с четири точки в един мач. Така той вече има 16 гола в 17 изиграни срещи през сезона, с което е лидер при стрелците.

Мич Мартър завърши с попадение и три асистенции, а Джо Торнтън добави гол и две асистенции за десетия успех в последните 13 мача на кандаския тим.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НЗОК посочи как лекарите ще се отчитат за поставените ваксини срещу COVID-19
НЗОК посочи как лекарите ще се отчитат за поставените ваксини срещу COVID-19
Мертенс и Сабаленка триумфираха при дамските дуети на Australian Open
Мертенс и Сабаленка триумфираха при дамските дуети на Australian Open