НОВИНИ

Александър Везенков се присъедини към лагера на националите в Ботевград

александър везенков присъедини лагера националите ботевград
Снимка: БФ Баскетбол
bnt avatar logo
от БНТ
21:09, 25.02.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Лидерът на националния отбор на България по баскетбол за мъже Александър Везенков се присъедини към подготовката на тима в Ботевград преди последния двубой от предварителните квалификации за Европейското първенство през 2025 година в неделя срещу Португалия.

Везенков, който снощи игра за клубния си тим Олимпиакос срещу Валенсия в Испания в двубой от Евролигата, пристигна по-рано днес в България и тази вечер тренира с останалите национали. България се нуждае от победа с над 10 точки срещу Португалия, за да спечели първото място в група F и да се класира за същинския етап на евроквалификациите.

Почти половината от билетите за срещата в "Арена Ботевград", която ще приеме решителната битка в неделя, вече са продадени, обявиха домакините от Балкан (Ботевград). Билети се продават на касите на съоръжението още от петък.

От клуба-домакин отправиха апел към всички баскетболни фенове от града, че поради изключителния интерес към мача и очакваното сериозно присъствие на фенове от цялата страна, е препоръчително всички зрители от Ботевград да не използват автомобилите си за придвижване до залата без наложителна причина.

С цел намаляване риска от струпване на прекалено много зрители пред касите в "Арена Ботевград", домакините съветват всички желаещи да закупят предварително своите билети, както и да заемат местата си поне половин час преди началото на срещата. Касите в неделния ден ще бъдат отворени в 10.00 часа сутринта.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манчестър Сити разгроми Борнемут и отново е на две точки зад лидера Арсенал
Манчестър Сити разгроми Борнемут и отново е на две точки зад лидера Арсенал
Кристиано Роналдо вкара хеттрик за Ал-Насър в мач от първенството на Саудитска Арабия
Кристиано Роналдо вкара хеттрик за Ал-Насър в мач от първенството на Саудитска Арабия