НОВИНИ

Анчелоти: Топката напусна терена и не разбирам защо ситуацията не бе проверена

анчелоти топката напусна терена разбирам ситуацията проверена
bnt avatar logo
от БНТ
08:33, 10.05.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът Карло Анчелоти е сигурен, че топката е напуснала терена преди гола на Манчестър Сити срещу Реал Мадрид и според него този гол е трябвало да бъде отменен. Италианецът не бе доволен от това, че съдията Артур Диас не провери дали Бернардо Силва я е овладял навреме и призна попадението на англичаните. Диас дори показа жълт картон на Анчелоти, който протестира бурно срещу изравнителния гол на Кевин Де Бройне в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига. Двата отбора не успяха да се победят, завършвайки 1:1.

"Топката напусна терена и по-късно това бе потвърдено. Не разбирам защо ситуацията не бе проверена от системата за видеоповторения, но съдията така или иначе не обръщаше внимание на доста неща тази вечер", заяви старши треньорът на испанския гранд за BT Sport.

"Получи се интересен, добър мач. Беше ни трудно през първото полувреме, а през второто играхме по-добре. В началото Манчестър Сити имаше повече притежание, но ние сме справяхме добре в защита. Когато започнахме да играем по-често с топката, тогава успяхме да ги затрудним значително. Целта беше да запазим спокойствие, да останем внимателни в защита и да не пресираме като луди. Получихме възможност да поведем и се възползвахме чрез Винисиус, който е в много добра форма. Целият отбор игра добре. Доволен съм и съм с добро предчувствие за реванша", обясни още Анчелоти.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Десетки блестящи инсталации озариха Фестивала на водните светлини
Десетки блестящи инсталации озариха Фестивала на водните светлини
След парада в Москва - спекулации за здравето на Лукашенко
След парада в Москва - спекулации за здравето на Лукашенко