НОВИНИ

Анджелина Джоли с децата си на червения килим в Лос Анджелис

анджелина джоли децата червения килим лос анджелис
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
13:31, 19.10.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Още
Слушай новината

Анджелина Джоли се появи на червения килим в Лос Анджелис за премиерата на филма "The Eternals" (Вечните), заобиколена от децата си Мадокс на 20 години, Захара на 16 години, Шайло на 15 години и Вивиен и Нокс на 13 години.

Премиерата на филма се състоя в понеделник вечерта в Лос Анджелис. Това последно допълнение към House Marvel разказва епичната история за група безсмъртни герои, принудени след хиляди години да излязат от сянката и да се съберат, за да се борят срещу най-стария враг на човечеството - Девиантите.

Салма Хайек и Анджелина Джоли се появяват заедно на плаката за лентата на Клои Чжао. Във филма участват още Ричърд Мадън, Джема Чан, Кумаил Нанджани и Кит Харингтън. Всички те бяха в Лос Анджелис в понеделник вечерта, а Анджелина Джоли беше заобиколена от пет от децата си, които гордо позираха до известната си майка.

Облечени в черно, кафяво и бяло, щастливите братя и сестри предизвикаха вълнение. Захара дори направи препратка към облеклото на майка си, облечена в рокля с паейти, подобна на тази, която Анджелина Джоли носеше на Оскарите през 2014 г.

По време на снимките през 2019 г. Анджелина Джоли каза пред списание "People", че децата й са "щастливи" да я видят да играе толкова силен герой като Тена.

"Това, което ме прави много горда, е че те искат да ме видят силна, щастливи са да ме видят, че ще бъда силна и ще се забавлявам“, каза тя. "Ще работя много усилено, за да дам на The Marvel Cinematic Universe героинята /Тена/, която заслужава“, добави още тогава Джоли.

СНИМКИ: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първата линейка, осигурена от "Капачки за бъдеще", пристигна в Пловдив
Първата линейка, осигурена от "Капачки за бъдеще", пристигна в Пловдив
Затварят за движение едно от платната на бул. "Гешов" в София заради ремонт
Затварят за движение едно от платната на бул. "Гешов" в София заради ремонт