НОВИНИ

Ансу Фати е със скъсан менискус

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:57, 08.11.2020
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
ансу фати скъсан менискус

Младата испанска звезда на Барселона ще отсъства от терените в следващите няколко месеца, след като контузи коляното си по време на вчерашния двубой на каталунците срещу Бетис, спечелен от "лос блаугранас" с 5:2 на техния "Камп Ноу".

От специално изявление на клуба стана ясно, че навършилият през октомври 18 години футболист е скъсал вътрешен менискус на лявото коляно.

От Барселона уточняват, че ще приложат няколко различни като вид лечебни опции и възможности, без да уточняват никакви детайли.

При това положение Фати отпада от състава на Испания за мачовете с Нидерландия, Швейцария и Германия ще отсъства поне до края на календарната година, ако не и след това.

Това означава, че пропуска гостуването на Барса на новия лидер в Примера дивисион Атлетико (Мадрид), а също така под сериозно съмнение и участието му в мача за Испанската Суперкупа, който ще се играе през януари в Саудитска Арабия.

През миналата година Ансу Фати се превърна в най-младият голмайстор в историята на Шампионската лига, а след като се разписа и във вратата на Украйна се превърна в най-младия играч, който е вкарал гол за Испания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кимих аут от терените за дълго?
Кимих аут от терените за дълго?
Япония приема СП по спортна и художествена гимнастика през 2021 година
Япония приема СП по спортна и художествена гимнастика през 2021 година