НОВИНИ

БНТ със специален пакет спортни стикери във Viber за Олимпийските игри

Следете Игрите в Париж и във Viber канала „Спорт по БНТ“

bnt avatar logo
от БНТ
11:54, 23.07.2024
Чете се за: 01:25 мин.
Спорт
Слушай новината

В разгара на лятото – след вълнуващия финал на европейското първенство по футбол в Берлин и броени дни преди началото на Олимпийските игри в Париж, които зрителите ще могат да проследят в ефира на БНТ 1 и БНТ 3, обществената телевизия активира специален безплатен пакет със спортни стикери във Viber.

С Viber канала „Спорт по БНТ“ потребителите получават първи най-интересните новини от света на спорта директно на телефона си, а чрез изтеглянето на селекцията стикери „Спортни емоции“ феновете могат да покажат своя ентусиазъм в ежедневните си разговори, както и да изразят своята подкрепа към любимите си спортисти и отбори.

Пакетът стикери включва някои от най-популярните спортове – футбол, волейбол, баскетбол, художествена гимнастика, бокс, лека атлетика, тенис, автомобилни спортове, а също и забавни фрази и закачки, подходящи за изразяване на емоциите на развълнуваните спортни почитатели.

Присъединете се към канала „Спорт по БНТ“ във Viber и изтеглете безплатния пакет стикери, като посетите Viber Sticker Market и потърсите „Спортни емоции“.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карцер за войниците със смартфони иска руската Дума
Карцер за войниците със смартфони иска руската Дума