НОВИНИ

БНТ започна снимките на новия сериал "Всичко за сина ми"

Айше Сали
от Айше Сали
20:54, 20.06.2023
5760
Чете се за: 03:07 мин.
У нас
Слушай новината

Българската национална телевизия започна снимките на нов сериал. 12-серийният филм "Всичко за сина ми" разказва за перипетиите на самотен баща при отглеждането на сина му. Ролята е поверена на Димитър Рачков, а изпълнителен продуцент е Евтим Милошев.

Когато става дума за родители, които отглеждат децата си сами, в съзнанието ни се появява образът на самотната майка. Във "Всичко за сина ми" обаче товарът е върху плещите на бащата, който работи като известен комик.

Димитър Рачков, актьор: "Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите. По принцип не е само цветя и рози - той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект, ще успеем да покажем това нещо."


Христина Апостолова, актриса и гл. сценарист на сериала: "Съвременните хора смятат, че имат право на повече. Заслужават повече, трябва да го търсят, в което няма лошо, но има и някакви отговорности."

Петър Милошев, актьор: "Моята роля е на син на Димитър Рачков, който ще играе Боян. Аз съм неговият син, който се казва Ясен."

Сериалът "Всичко за сина ми" се опитва, макар и по забавен начин, да говори за болезнени теми като отчуждаването и истината.

Евтим Милошев, изпълнителен продуцент: "Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало, това е повратната му точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа или поредица от големи лъжи създават житейски проблеми."

Павел Веснаков, режисьор: "Истината започва да става все по-разтегливо понятие в нашето общество и този проблем е заложен в нашата история - както голямата обществена истина, така и истината, която всеки от нас трябва да съхрани в дома и семейството си."

снимки: Десислава Кулелиева

Антон Андовнов, член на УС на БНТ: "Вярваме, че това е начинът и това е смисълът да се подкрепят талантливите български артисти и екипи и смятам, че ще имаме още един проект, с който да можем да се гордеем."

А зрителите ще видят "Всичко за сина ми" в най-скоро време на екрана на БНТ.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Международен литературен фестивал се провежда в Бургас
Международен литературен фестивал се провежда в Бургас
Анулирани резервации по Черноморието заради опасения от замърсяване на морската вода
Анулирани резервации по Черноморието заради опасения от замърсяване на морската вода