НОВИНИ

Борис Бекер: Ноле прави голяма грешка

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:22, 07.01.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
борис бекер ноле прави голяма грешка
Слушай новината

Бившият №1 в световната ранглиста Борис Бекер изрази мнение, че решението на Новак Джокович да не се ваксинира заплашва останалата част от неговата кариера.

Според Бекер това действие на Джокович може също да окаже влияние и във вечния спор за това кой ще бъде запомнен като най-добрия тенисист в историята.

"Като негов бивш треньор, сме близки с Новак. Той е като част от семейството ми, където винаги има спорове. В този случай според мен Ноле прави голяма грешка като не се ваксинира. Това негово действие заплашва цялата му кариера и възможността да се бетонира като най-добрия тенисист за всички времена. Докато бях негов треньор, четири пъти спечели Australian Open. Знам възможностите му, имах страхотен дух", заяви Бекер.

Припомняме ви, че Новак Джокович получи разрешение да участва на Australian Open след "медицинско изключение", тъй като не е ваксиниран.

Впоследствие обаче световният №1 не бе допуснат на територията на Австралия заради проблеми с визата му, като в момента той е изолиран в хотел в Мелбърн. В понеделник ще бъде взето и крайното решение дали Ноле да бъде депортиран.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
5 години затвор за дрогиран шофьор, причинил смъртта на две момчета през 2020 г.
5 години затвор за дрогиран шофьор, причинил смъртта на две момчета през 2020 г.
Ще бъде ли одобрен редактираният План за възстановяване?
Ще бъде ли одобрен редактираният План за възстановяване?