НОВИНИ

Бразилия направи равен срещу Еквадор в мач без значение

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:42, 28.06.2021
Чете се за: 01:20 мин.
Спорт
бразилия направи равен еквадор мач без значение
Слушай новината

Националният отбор на Бразилия завърши наравно 1:1 с Еквадор в последна среща от Група "В" на тазгодишното издание на Копа Америка, на което е домакин.

Селесао вече си бяха осигурили първото място в групата и заради това селекционерът Тите реши да даде почивка на част от основните си футболисти, включително голямата звезда Неймар.

Въпреки неговото отсъствие "кариоките" поведоха на стадиона в Гояния с гол в 37-ата минута на Едер Милитао след центриране от статично положение.

В 53-ата минута обаче Еквадор стигна до изравнителен гол чрез Анхел Мена, който получи подаване с глава от Енер Валенсия и от близка дистанция не остави шансове на Алисон.

Така бразилците затвърдиха първото си място в групата с 10 точки, докато Еквадор остана на 4-та позиция с 3 пункта и също продължава към 1/4 финалите на надпреварата.

Това стана благодарение на отбора на Перу, който надигра с 1:0 Венецуела, оставяйки "виненочервените" на последното място с 2 точки. "Инките" пък финишираха на 2-о място пред отбора на Колумбия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шведският премиер подаде оставка
Шведският премиер подаде оставка
Не става полицай, защото единият му крак е по-къс, но днес е звезда на Бундестима
Не става полицай, защото единият му крак е по-къс, но днес е звезда на Бундестима